Event

29 Feb 2020
When:
Sat 29 February, 2020
Location
Kej 13 Noemvri, Skopje 1000
Skopje, Ohrid, Prilep
Macedonia
2020 events in North Macedonia
This year we have several
01 Feb 2020 - 29 Feb 2020 Bitola
The pourpose of this event
20 Feb 2020 - 29 Feb 2020 Prilep
I want to show part of
27 Feb 2020 Prilep
Со големо задоволство ве
29 Feb 2020 Skopje, Ohrid, Prilep
On February 1, we started
01 Feb 2021 - 28 Feb 2021 Ohrid
This year, an online event
22 Feb 2021 - 28 Feb 2021 Prilep
For RDD we planned an event
26 Feb 2021 Bitola
We had the opportunuty
26 Feb 2021 Bitola
We helped in organization
27 Feb 2021 Skopje
North Macedonia

Rare Disease Day 2020 - We're rare, but we are strong! 29 February 2020 Kej 13 Noemvri, Skopje 1000, Skopje, Ohrid, Prilep, Macedonia
Hosted by National Alliance for Rare Diseases of the Republic of Macedonia

Со големо задоволство ве покануваме заедно да го одбележиме Меѓународниот Ден на ретки болести 2020!

На 29.02 (сабота) од 12 до 14 часот, на влезот на ГТЦ (од страната на плоштад) ќе организираме забавен настан за деца и за возрасни! Во присуство на познати личности, маскоти, едно слатко детско танчерско студио, еден навистина забавен пантомимичар и гооолем број насмеани лица, низ дружба, музика и интересни изненадувања, ќе зборуваме за ретките болести и ќе дадеме поддршка на сите кои се соочуваат со нив.

Дојдете и помогнете ни да го обоиме најголемото платно посветено на ретките болести во Македонија со ваши пораки и отпечатоци од раце во боја! Придружете ни се, да се чуе гласот на ретките болести!

Share this