Event

01 Nov 2018
When:
Thu 01 November, 2018
To :
Thu 28 February, 2019
Location
Andorra la Vella
Principat d'Andorra
2019 events in Andorra
 En la 12a edició del Dia
01 Nov 2018 - 28 Feb 2019 Principat d'Andorra
Andorra

Dia mundial de malalties rares Andorra 2019 01 November 2018 - 28 February 2019 Andorra la Vella, Principat d'Andorra
+376366814
Hosted by Malalties Rares a Andorra, grup per afectats y familiars d'afectats

 En la 12a edició del Dia de la Malaltia Rares es centrarà a demanar solucions desde els medis de comunicacio i premsa andorrana , a  les mancances en la coordinació entre serveis mèdics, socials i de més suport per afrontar els reptes que enfronten cada dia les persones que viuen amb una malaltia poc freqüent i les seves famílies Tot el món.

El nostre país Andorra està molt afectat per les masses retallades de la CASS ( Caixa de Seguretat Social Andorrana) i en la situació del Sistema Social segueixen sent més precari i de difícil accés.

Posant en relleu que si ja la població en general té dificultats per poder viure el seu dia a dia, posa't en la pell de les persones que pateixen Malalties Rares, el fre que se'ls fa i fa la situació Socio-Sanitària al nostre país Andorra . 

El Dia Mundial de la Malaltia Rares 2019 és una oportunitat per formar part d'una crida mundial a responsables Polítics, Professionals de la Salut i serveis assistencials per coordinar millor tots els aspectes de l'atenció a les persones que pateixen una malaltia rara.

El tema, Aumentació de l'atenció sanitària i assistència social', guia les organitzacions de pacients i tots els participants del Dia de la malaltia rara a tot el món en les seves activitats de defensa del Dia de la malaltia rara 2019.

#ShowYourRare Continuan la nostra lluitar desde anys en rare en tenir un reconeixement i se ben atesos .#ShowYourRare

Share this